Skip to content
Universitetets karateklubb

Første trening

Nybegynneropptak

Karate er en allsidig treningsform som gir personlig vekst, et sosialt miljø og bedre forutsetninger for å lykkes med studier i en hektisk hverdag. Universitetets karateklubb (UKK) er den eldste karateklubben på Høyden. Vi trener stilarten Chito-ryu, men som studentklubb er vi åpne for medlemmer som har trent andre stilarter også.

Fra høsten 2023 innfører vi et nytt konsept på nybegynnerpartiene: Høyintensitets intervalltrening med karate: HIIT karate. Her kombinerer vi tradisjonell karate med en moderne og allsidig treningsform for a bygge styrke, utholdenhet, koordinasion, eksplosivitet og fleksibilitet. Karate er en treningsform som passer for alle. Du trenger ingen spesielle forkunnskaper eller ferdigheter - de lærer du etter hvert.

I høstsemesteret starter nybegynnerpartiene i uke 34, mandag 21/8 er første trening. Vi har opptak av nybegynnere i august og september. Ta gjerne kontakt på epost for mer informasjon (styret.ukk@gmail.com) eller still på et av nybegynnerpartiene våre i lett treningstøy. De første tre treningene er gratis.

Treningstider finner du her.

Medlemskap i Universitetets karateklubb

Universitetets karateklubb er tilknyttet Norges Kampsportforbund/Norges Idrettsforbund (NIF).

For å bli medlem må du sende navn, mailadresse og telefonmummer til styret.ukk@gmail.com. Du vil da få en invitasjon til å registrere deg.

Medlemskontingent for treningsåret 2023-2024 er NOK 300. I tillegg må du betale en treningsavgift på NOK 400/semester. For å få tilgang til Sammen City og andre treningssentre for studenter bør du i tillegg være medlem i Sammen.